Lijsttrekker

José Ie

José Ie

Over José Ie

Mijn naam is José Ie en ik mag namens de PvdA Stein de lijst van kandidaten aanvoeren voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Ik ben een sociaal democraat in hart en nieren en ben ervan overtuigd dat mensen die het moeilijk hebben geholpen moeten worden. Gelijke kansen voor iedereen en solidariteit zijn sleutelwoorden die bij mij met de paplepel zijn ingegoten. We hebben er allemaal baat bij als mensen in zijn algemeenheid gezonder, gelukkiger, minder arm en minder eenzaam door het leven kunnen gaan. Het mag nooit worden ‘ieder voor zich’, of ‘zoek het zelf maar uit’. De PvdA staat voor een samenleving die open staat voor elkaar, waar naar mensen wordt geluisterd en waar mensen solidair zijn met elkaar.

Als gemeente krijgen we steeds meer taken die we moeten uitvoeren met minder geld. Dus zullen we lastige keuzes moeten maken. Daarvoor is een politiek nodig die niet wegloopt voor verantwoordelijkheden maar samenwerkt. Een gemeente waar we naar elkaar omkijken, elkaar helpen en waar we samen de schouders er onder zetten. Ik geloof in de kracht van samen.Want één ding weet ik zeker: samen werkt beter dan ieder voor zich.

Uw stem maakt het verschil. Stem voor een sterk en sociaal Stein. Een gemeente waar jong en oud een baan heeft met een passend salaris. Een gemeente waar iedereen kan rekenen op goede zorg en goed onderwijs. Een gemeente waar iedereen kan wonen in een prettige en veilige buurt.

Sinds 2002 heb ik mij als raadslid en wethouder ingezet om van Stein een sterke en sociale gemeente te maken. Dit wil ik de komende jaren blijven doen. Daar heb ik echter uw stem voor nodig.