Nummer 4

Boudewijn Janssen

Boudewijn Janssen

Over Boudewijn Janssen

Ik ben Boudewijn Janssen en sinds enkele maanden actief geworden bij de PvdA Stein. Dit omdat er de komende jaren belangrijke zaken gaan spelen, ook voor ons als inwoners van de gemeente Stein, die voortvarend opgepakt moeten worden. En die voortvarende aanpak mis ik nog te veel binnen de gemeenteraad van Stein. Bij de PvdA is er wel veel aandacht voor die belangrijke zaken: denk daarbij bijvoorbeeld aan de vergrijzing en ontgroening die we de komende decennia zullen gaan krijgen, maar bijvoorbeeld ook aan onze woningen die uiteindelijk van het aardgas afgekoppeld zullen moeten worden. Deze uitdagingen spelen voor ons allemaal, ook voor inwoners met een kleine beurs. Iets waar de PvdA zich echt voor inzet in Stein.

Hoewel ik pas sinds kort politiek actief ben binnen de gemeente Stein, ben ik wel al jarenlang met veel plezier actief bij andere verenigingen en organisaties, zoals Amnesty International, Dorpsplatform Elsloo en cultuurhistorische vereniging graaf d’Arberg.

Ik hoop dat we met uw steun de komende jaren in Stein deze grote uitdagingen op kunnen pakken. Voor meer informatie hierover zie ook ons verkiezingsprogramma.